WiseWebsite – CRM-ohjatut kotisivut

Näyttävät, responsiiviset sivustot sekä sisällöt mukautuvat kaikille päätelaitteille ja niitä on helppo päivittää itse.​​​​​​​

WisWebSite -kotisivut skaalautuvat kaikille päätelaitteille

Helppo päivitettävyys

WiseWebsite -kotisivut ovat paljon enemmän kuin perinteiset kotisivut. Kotisivujen sisältö tuotetaan WiseCMS-julkaisujärjestelmällä, josta materiaali voidaan kotisivujen lisäksi jakaa uutiskirjeenä valituille kohderyhmille, applikaatioon, sosiaaliseen mediaan ja infoTv:lle.

Kotisivujen taustalla toimii WiseCRM -asiakkuudenhallinta, joka jakaa luku- ja muokkausoikeudet eri sivuston osiin. Näin myös intra- ja extranetsivut toimivat samassa paikassa. Hakukoneoptimoinnin työkalut sekä kävijämäärien analytiikka on istutettu osaksi järjestelmää niin, että kaikki toiminnot löytyvät kätevästi samasta paikasta.

Julkaisujärjestelmän avulla kotisivuille voidaan luoda moderneja rakenteita, nostaa järjestelmän avulla tuotettuja kyselyjä, yhteydenottolomakkeita ja tapahtumailmoittautumisia sekä ulkoisia nostoja kuten kuvagallerioita, sosiaalisen median postauksia, sarjataulukoita ja muita asiakkaan liiketoiminnan kannalta tärkeitä elementtejä. Aktiivisen vuorovaikutuksen takaamiseksi sivuille on saatavilla myös Chat-työkalu ja kommentointimahdollisuus.

WiseAd -mainonnanhallinta mahdollistaa IAB-digimainonnan suositusten mukaisten mainosten noston sivuston eri osiin.

CRM-ohjattu järjestelmä tuo useita etuja

WisePlatform on CRM-ohjattu järjestelmä, mikä tuo käyttäjilleen monia etuja ja helpottaa arkea myös kotisivujen osalta. CRM:n avulla voidaan määrittää käyttäjille erilaiset luku- ja muokkausoikeudet kotisivuille ja järjestelmään. CRM-ohjauksen ansiosta kotisivuille pystytään myös ohjaamaan monia elementtejä automaattisesti. Muun muassa:

  • Erilaiset listaukset yhteistyökumppaneista, asiakkaista, henkilökunnasta ja muista ryhmistä (tekstinä, logoina, kuvina) pystytään toteuttamaan helposti kotisivuille tagien avulla.
  • Verkkokaupan tuotenostot mille tahansa kotisivujen sivulle.
  • Tiedonkeräystyökalulla tehtyjen kyselylomakkeiden upottaminen kotisivuille. Kyselyyn vastanneille saadaan lisättyä automaattisesti tagi CRM:ään ryhmittelyä varten.

Monipuoliset sivustoilmeet ja rakenteet

WisePlatformilla toteutettuja kotisivuja

WisePlatformissa kotisivut toimivat järjestelmän kotina. WisePlatform CRM-järjestelmä taipuu useille eri toimialoille ja kaiken kokoisille toimijoille.

Lue lisää


WiseWebsite-sivustojen perusrakenteet


Tutustu muihin markkinoinnin työkaluihin​​​​​​​

WiseMail - Sähköpostimarkkinointi

Näyttävät markkinointisähköpostit helposti. CRM:n avulla automatisoidut postituslistat ja kattava analytiikka postituksista.

Lue lisää

WiseCMS - julkaisujärjestelmä

Markkinointiaineisto luodaan WiseCMS-julkaisujärjestelmällä, josta tuotetun aineiston voi jakaa eri kanaviin muutamalla klikkauksella.

Lue lisää


WiseSurveyn avulla voi luoda mitä tahansa lomakkeita, kyselyjä, arvontoja ja tutkimuksia.

WiseSurvey – Lomaketyökalu

Kaikki lomakkeet samalla työkalulla: tiedonkeräys, asiakaskyselyt, kilpailut, arvonnat, äänestykset.

Lue lisää

Järjestelmään voidaan rakentaa useita erilaisia rooleja, joilla on erilaisia luku- ja muokkausoikeuksia.

WiseIntranet – Intranet ja extranet

Roolien hallinnan avulla rakennetut sisällöt rajoitetulla luku- ja muokkausoikeudella

Lue lisää

Wise-järjestelmään voidaan tuoda automaattisesti päivittyviä sosiaalisen median feedejä ja järjestelmällä tuotettuja artikkeleita voidaan jakaa kätevästi someen pop-up ikkunan kautta.

WiseSome – Somepostaukset

​Tuoreimmat uutiset helposti someen tai kiinnostavat julkaisut automaattisesti kotisivuille

Lue lisää


Kotisivut ja markkinointiviestintä CRM-ohjauksella

Markkinointiviestinnän työkalut: CMS, kotisivut, applikaatio, uutiskirjeet, lomaketyökalu (kyselyt ja kilpailut) ja tapahtumahallinta helppokäyttöisenä CRM-ohjattuna kokonaisuutena.

Lue lisää