Ohje - WiseCRM: Yritykset-sivu

CRM:n yritykset-sivun listauksesta löytyvät kaikki järjestelmään syötetyt yrityskontaktit (yrityskortit).

Yritykset-sivu (CRM → Kontaktit → Yritykset)

Kun halutaan tarkastella järjestelmästä löytyviä yrityskontakteja valitaan
​​​​​​​
→ "CRM"
→ "Kontaktit"
→ "Yritykset"

Yritykset-listauksesta löytyy kaikki järjestelmään syötetyt yrityskontaktit (yrityskortit).

• Sarakkeiden tiedot saa järjestettyä nousevasti / laskevasti klikkaamalla sarakkeen otsikkoa.
  • Näkymän hakutuloksia voidaan suodattaa ylärivin tyhjien hakukenttien avulla ja sarakkeiden näkyvyyttä muokata yrityksen tarpeiden mukaan ratas-ikonista.
  • Kontaktin tiedot (yrityskortin) saa auki klikkaamalla sen nimestä.

CRM:n "yritykset"-listauksesta näkee kaikki järjestelmästä löytyvät yrityskontaktit.

Yritykset-sivun toiminnot

• Hakutyökalu

Hakutyökalu-painikkeesta saa avattua hakutyökalun, jonka avulla järjestelmän tietokannasta voidaan hakea mitä moninaisempia kontaktiryhmiä ja suorittaa ryhmille erilaisia massatoimintoja.
​​​​​​​
Ohjeet hakutyökaluun >>

• Lisää yritys

Lisää yritys -painikkeesta saa lisättyä uuden yrityksen järjestelmään.

Ohjeet yrityksen lisäämiseen >>

• Pyyhekumi-kuvake

Pyyhekumi-kohdasta saa tyhjennettyä ylärivin hakukenttiin asetetut hakuehdot.

• Tulostin-kuvake

Tulostimen kuvakkeesta saa tulostettua listauksen Excel-, CSV- tai PDF-tiedostona. Huom! Järjestelmä tulostaa listaukseen vain sivulla näkyvissä olevat tulokset, eli mikäli haluat listaukseen kaikki tulokset, niin käy muuttamassa sivun alaosasta kohta "Näytä: 50" muotoon "Näytä: Kaikki".

• Rattaanpyörä-kuvake

Rattaanpyörästä saat lisättyä tai poistettua sivun listauksessa näytettäviä sarakkeita. Jokainen käyttäjä voi siis muokata näkymään itselleen tarvittavien sarakkeiden tiedot näkyviin.

• Näytä (sivun alaosassa)

Sivun alaosasta saat valittua näytettävien tulosten määrän ja vaihdettua sivua.