Ohje - WiseEconomy: Muutosverokortin lisääminen palkkalaskelmalle | WiseNetwork Oy

Ohje - WiseEconomy: Muutosverokortin lisääminen palkkalaskelmalle

Ohjeet, miten muutosverokortin saa lisättyä palkkalaskelmalle.

1. Ensin uuden verokortin tiedot tulee hakea järjestelmään vasemman alareunan lisää painikkeen takaa "Hae verokortti". Tiedot voi hakea heti, kuun muutosverokortti on tehty OmaVerossa.

2. Muutosverokortin tiedot saadaan lisättyä palkkalaskelmalle klikkaamalla vasemman alareunan lisää painikkeen takaa "Muutosverokortti".

3. Uusi tuloraja kirjataan kohtaan "Uusi tuloraja" ja klikataan "Tallenna".

4. Uusi veroprosentti on päivittynyt palkkasopimuksen kohtaan "Palkkavero" sekä lisäveroprosentti on päivittynyt kenttään "Lisäveroprosentti". Uusi palkan vuosiraja kenttään on päivittynyt palkan vuosiraja, johon lasketaan bruttopalkan ja muutosverokortin uuden tulorajan summa.