Ohje - WiseEconomy: Ostolaskun hyvitys

Ostolaskun hyvitys tehdään järjestelmässä kiinnittämällä negatiivinen hyvityslasku hyvitettävään ostolaskuun.

1. Ensin luodaan järjestelmään negatiivinen lasku, johon merkitään hyvitettävä summa.

2. Hyvitettävän laskun ja hyvityslaskun on molempien oltava "hyväksytty" -tilassa, jotta kiinnittäminen voidaan tehdä.

3. Mennään negatiiviselle hyväksytylle hyvityslaskulle ja klikataan "Käsittele lasku" -painikkeesta ja valitaan vetovalikosta "Kiinnitä hyvityslasku".

4. "Kiinnitä hyvityslasku" -painikkeen klikkaamisen jälkeen sivulla aukeaa ponnahdusikkuna, jossa kiinnitys voidaan tehdä. Hyvityslasku kiinnitetään alkuperäiseen laskuun, joten tässä vaiheessa on oltava tiedossa alkuperäisen laskun numero, johon kiinnitys halutaan tehdä. Laskun numeron lisäksi laskua voidaan hakea viitteen tai vastaanottajan perusteella.

5. Tämän jälkeen ostolaskun hyvitys on tehty ja kummankin laskun tilaksi muuttuu "Hyvitetty".