Ohje - WiseEconomy: Tilisiirtojen kopiointi

Tilisiirtoja voidaan kopioida esimerkiksi useille seuraaville kuukausille.

1. Tehdään manuaalisesti ensimmäisen kuukauden tilisiirto.

→ Listauksesta rastitetaan se tilisiirto, joka halutaan kopioida.

→ Klikataan sivun yläreunasta ”Kopioi”.
Tämä voidaan toistaa niin monta kertaa kuin on tarve.

Huom. Tilisiirron tulee olla tilassa ”Luonnos”, jotta se voidaan kopioida. Esimerkiksi jo maksettua tilisiirtoa ei siis voida kopioida.

Tilisiirto kopioidaan valitsemalla haluttu tilisiirto listauksesta rastittamalla se ja tämän jälkeen klikkaamalla sivun yläreunasta "kopioi".

2. Käyttäjän vastuulla on siirtää kopioitujen tilisiirtojen eräpäivät seuraaville kuukausille. Tilisiirtoa päästään muokkaamaan klikkaamalla sen riviä.

Virheellinen luonnoksen oleva tilisiirto voidaan myös poistaa klikkaamalla punaisella pohjalla olevaa ”Poista” painiketta.

Tilisiirtojen eräpäivät tulee siirtää seuraaville kuukausille.