Ohje - WiseSales: Verkkokaupan alennuskoodit

Näin saat lisättyä verkkokauppaan alennuskoodeja.

Katso video

Ohjeet alennuskoodeihin

1. Alennuskoodeja pääsee lisäämään järjestelmän hallintapuolelta kohdasta

→ "Myynti"
→ "Tuotteet"
​​​​​​​→ "Alennuskoodit"

Uuden alennuskoodin lisääminen aloitetaan klikkaamalla
→ "Lisää alennuskoodi"

Huom!​​​​​​ Alennuskoodit eivät toimi ajanvaraustuotteilla. Ohjeet ajanvaraustuotteen alennuksiin täällä. ​

2. Syötetään alennuskoodin tiedot ponnahdusikkunan kenttiin ja klikataan "tallenna".

3. Jotta päästään yhdistämään luotu alennuskoodi tiettyihin tuotteisiin, klikataan alennuskoodin nimeä.

4. Alennuskoodin liittäminen tuotteisiin:

• Valitsemalla "Liitä kaikki tuotteet" järjestelmä liittää alennuskoodin saman tien kaikkiin verkkokaupan tuotteisiin.
  • Valitsemalla "Lisää tuote" pääsee määrittelemään alennuskoodiin liittyvät tuotteet yksitellen etsimällä ne tuotehallinnasta.

5. "Lisää tuote" -painikkeen takaa avautuu ikkuna, jonka avulla voi määritellä yksitellen tuotteet, jotka halutaan liittää alennuskoodin piiriin.