Ohje - WiseSales: Lahjakortin poistaminen käytöstä sekä varojen nollaus

Lahjarkortti voidaan poistaa käytöstä ja sen varat voidaan nollata.

1. Lahjakorttien listaus löytyy järjestelmän hallintapuolelta kohdasta:
→ "Myynti"
→ "Tilaukset"
→ "Lahjakortit"

Täältä saadaan poistettua esim. vanhentuneet lahjakortit käytöstä.

Avataan haluttu lahjakortti auki klikkaamalla sen id-numeroa.

Lahjakorttien listaus löytyy järjestelmän hallinnasta. Halutun lahjakortin saa avattua klikkaamalla sen id-numeroa.

2. Lahjakortti poistetaan käytöstä klikkaamalla punaista nappia:

→ "Poista lahjakortti käytöstä"

Lahjakortti poistetaan käytöstä klikkaamalla "poista lahjakortti käytöstä".

3. Tämän jälkeen aukeaa vielä ponnahdusikkuna, missä kysytään:

"Haluatteko nollata lahjakortin varat?"

ja vastausvaihtoedot

"Kyllä" tai "Ei".

Kyllä = lahjakortti poistetaan käytöstä ja sen saldoksi tulee 0 €.

Ei = Lahjakortti poistetaan käytöstä, mutta saldo ei nollaudu. Tällöin lahjakortin pystyy myöhemmin aktivoimaan uudelleen käyttöön.

Ponnahdusikkunasta valitaan nollataanko myös lahjakortin saldo vai poistetaanko se vain käytöstä.