Ohje - WiseSales: WiseSign - sopimuksen allekirjoitus sähköisesti

WiseSign on käytössä sopimuksenhallinnassa. Sopimuksen allekirjoituksen voi pyytää asiakkaalta helposti sähköisenä.

1. Luodaan tarvittaessa järjestelmään uusi sopimus.

→ Myynti
→ Myynti
→ Sopimukset
→ Uusi sopimus

Tai valitaan sopimuslistauksesta haluttu sopimus klikkaamalla sopimusnumeroa.

2. Kun luotu sopimus on tallennettu järjestelmään, tulee sille näkyviin "allekirjoitukset"-välilehti.

Klikataan allekirjoitukset-välilehdeltä

→ "Luo allekirjoitettava sopimus"​​​​​​​

3. Kirjoitetaan avautuvaan ponnahdusikkunaan allekirjoitettavan sopimuksen nimi ja kuvaus. Lisäksi merkitään kuinka pitkään sopimus on allekirjoitettavissa

Klikataan "ok".

4. Sopimus voi lähettää allekirjoitettavaksi painikkeesta

→ "Lähetä allekirjoituskutsut"

5. Avautuvasta ponnahdusikkunasta valitaan henkilöt, joille sopimus halutaan lähettää allekirjoitettavaksi ja klikataan "lähetä".

6. Allekirjoitukset välilehdellä voi myös tehdän seuraavia toimintoja:

• Muokkaa-painikkeesta voi muokata allekirjoitettavan sopimuksen nimeä, kuvausta ja viimeistä allekirjoituspäivää.
  • Lisää allekirjoittaja -painikkeesta saa lisättyä sopimukselle muita allekirjoittajia.
  • Aseta asiakirja -painikkeesta saa lisätty sopimuksen liitteeksi dokumentteja.

Huom! Kun allekirjoitettava sopimus on luotu, niin tämän jälkeen järjestelmän sopimushallintaan sopimukselle tehtävät muutokset eivät päivity allekirjoitettavalle sopimukselle.

Mikäli sopimukselle tehdään ennen sen allekirjoitettavaksi lähettämistä muutoksia, tulee allekirjoitettava sopimus poistaa ja luoda uudelleen.

Allekirjoitettava sopimus saadaan poistettua klikkaamalla "allekirjoitukset"-välilehdellä "Muokkaa". Tämän jälkeen avatuvalta ponnahdusikkunalta valitaan "Poista allekirjoitettava sopimus".